Lådspikaregatan 24

Betalparkering
direkt utanför

123 332 69 07 

swish_horizontal_plate_rgb-2.png
Klarna-logo-300x151.png
lstudio-logo.png

Stabbetorget

Hej!

Otroligt roligt att du bokat en boudoirfotografering hos mig.

Med detta mail önskar jag dig varmt välkommen och skickar med lite nyttig information som kan vara bra att ha innan och under din session.

 

Makeup

Det finns en sminkloge där du kan fixa till det sista men det är alltid smidigt om du är ”färdig” när du kommer i dessa fallen.

Kläder

Innan vi sätter igång går vi igenom de kläder och accessoarer du har med dig. Det viktiga i valet av kläder är att det ska vara något du känner dig extra fin och bekväm i. Om det är en tröja, nya lyxiga underkläder eller rent av utan kläder är helt upp till dig.

 

Jag har en liten garderob med bl.a. en vit herrskjorta, stickade tröjor, t-shirts, vit och svart kimono m.m.

Det finns även filtar, sidenband och andra tillbehör att tillgå, valet är ditt. 

Under själva fotograferingen kommer jag att guida dig i varje steg med poser och även föreslå outfits utifrån vad du har med dig.

 

 

Fotograferingen

Vi börjar lite lätt och avancerar ju längre in i sessioner vi går, men kom ihåg att det är alltid du som bestämmer. Detta är dina bilder och du sätter dina egna gränser.

I studion finns även en del möbler och bakgrunder som jag använder för att bygga upp dina bilder med.

 

 

Nervös?

Under sessionen är det väldigt viktigt för mig att du känner dig trygg och bekväm. En boudoirsession är ofta utanför den normala komfortzonen och därför kan det vara nervöst. Nervositeten brukar försvinna efter att de första bilderna poppat upp på skärmen. Om något inte skulle kännas bra så är det viktigt att du säger till så tar vi ett steg tillbaka och kommer med nya idéer.

 

Bilderna

Bilder är dina och bara för dina ögon. De hamnar inte på min hemsida eller sociala medier.

 

Efter att sessionen är klar sätter vi oss ner och du får då välja ut dina bilder. Här kan vi även prata om du önskar bilderna i ett vackert album eller bara i digitalt format.

Covid
Vid misstänkt smitta ändrar vi på datumet för fotograferingen. Detta gäller från samtliga parter.
Önskar ni att vi bär mask under sessionen är det självklart inga problem, säg bara till innan.