Varför Boudoir?


Självförtroendeboost

Om du tror att du inte har självfötroendet att göra en boudoirsession, borde du göra en boudoirsession. Boudoir är utanför mångas komfortzon och det är just utanför denna zonen man växer och ser på sig själv i nytt ljus och vinklar (bokstavligt talat). Som en bonus får man bilder att ta med hem och bara känna vilken stärkande upplevelse det var.


Perfekta sättet att minnas en milsten

En boudoirsession är det perfekta sättet att minnas en milsten. Giftemål, gravid, eller bara ett vackert sätt att minnas. Anledningen till sessionen kan vara många, så länge den är din.


Se på dig själv från en helt annat vinkel

De flesta gillar inte alltid det man ser i spegeln. Tyvärr är det så samhället har vinklat oss. En boudoirsession kan få dig att se på dig själv med ett annat ljus, andra vinklar och se hur andra ser dig. En chans att visa hur vacker du verkligen är.


Det är skitroligt

Upplevelsen är den största delen av en boudoirsession. Och jag lovar att du kommer ha roligt under tiden. Nervös är dem flesta inför och en bit in i session, men efter en stund brukar det släppa. När du fått se en de första bilderna så kommer självförtroendet och du kommer ha en upplevelse du aldrig glömmer.

Några ord från de som upplevt känslan

Några ord från de som upplevt känslan

“Inför var jag lite nervös då jag aldrig gjort något liknande, samtidigt som jag var väldigt förväntansfull.
Undertiden fick Niclas mig att känna mig väldigt bekväm och självsäker. Mycket av tiden gick åt till att hitta 'rätt' pose, ljus och kläder. Niclas var väldigt professionell och såg hela tiden till mina behov och önskemål!
Efteråt fick jag en riktig boost för självförtroendet när jag såg slutresultatet. Bilderna blev toppen och det var precis vad jag hade önskat mig.
Tack igen”


Redo att prata mer?