Lär känna oss

Foto 2021-10-28 19 34 24 (1).jpg

Niclas Lundin

Fotograf

Vem är det som står bakom kameran under din fotosession?

Niclas, dryga 30 år, familjefar och fotograf uti fingerspetsarna sedan över 10 år tillbaka. 

Fotointresset växte fram ut ett befintligt teknikintresse. Började tidigt fotografera människor och de sista åren har jag helt inriktat mig på boudoir.

Varför ska du välja mig som din fotograf?

Du får en fotograf som brinner inte bara för fotografering utan för stilen boudoir. Att få använda min största passion i livet till att kunna hjälpa kvinnor att stärka sitt självförtroende är en otrolig ära och inte något jag tar lätt på.

Har du mer frågor om boudoir, mig eller min verksamhet? 

Tveka inte att höra av dig med dina frågor. 

Josephine Profilbild.png

Josephine Siira

Makeupartist

Josephines stora dröm när hon var liten var att bli frisör, men så fort hon insåg att man kunde jobba med makeup var det den stora drömmen.

 

I gymnasiet gick dock musiken före men hösten 2017 vågade hon sig in i skönhetsbranschen och startade upp sitt egna företag och började jobba på en salong med naglar, fransar och spraytan.

 

Hösten 2019 började hon äntligen sin hår- och makeuputbildning på Makeupstudion Göteborg och har sedan dess hunnit med flertalet fotograferingar, musikvideos och bröllop.

 

Det bästa med mitt jobb är att ingen dag är den andra lik. Jag får vara kreativ, träffa så galet många härliga människor och göra det jag älskar. Jag älskar ju allt, men uppsättningar är nog lite extra kul!

Josephines instagram hittar du på www.instagram.com/jsbeautygoteborg