top of page

Lär känna oss

Foto 2021-10-28 19 34 24 (1).jpg

Niclas Lundin

Fotograf

Vem är det som står bakom kameran under din fotosession?

Niclas, dryga 30 år, familjefar och fotograf uti fingerspetsarna sedan över 10 år tillbaka. 

Fotointresset växte fram ut ett befintligt teknikintresse. Började tidigt fotografera människor och de sista åren har jag helt inriktat mig på boudoir.

Varför ska du välja mig som din fotograf?

Du får en fotograf som brinner inte bara för fotografering utan för stilen boudoir. Att få använda min största passion i livet till att kunna hjälpa kvinnor att stärka sitt självförtroende är en otrolig ära och inte något jag tar lätt på.

Har du mer frågor om boudoir, mig eller min verksamhet? 

Tveka inte att höra av dig med dina frågor. 

7R409497.jpg

Jennifer Götestam

Makeupartist

Jag är utbildad hår- & makeupartist och det är mig ni kommer få träffa det första ni gör innan en session med Niclas, där vi fixar ditt smink, hår och har det trevligt.

 

Jag är 22 år och sedan 2021 driver jag mitt mitt bolag som frilansande hår- & makeupartist. Min dröm har alltid varit att ha eget företag, men jag hade aldrig förväntat mig för fem år sedan att det skulle vara inom smink.

Men jag ville testa en kreativ riktning i mitt liv vilket resulterade att jag på något sätt valde att utbilda mig inom smink och hår. Nu är det en del av min vardag både privat och yrkesmässigt. Jag ser så mycket fram emot att träffa alla er som är sugna på en session!

bottom of page