top of page

Vad säger tidigare kunder?

Här hittar du några rader skrivna av tidigare kunder. 

Erica

Foto 2021-03-13 22 16 23.jpg

Hade turen att få göra en boudoirsession med Niclas och vilken boost det var och är för självförtroendet. Han är en fantastisk fotograf som får en att känna sig trygg och avslappnad. Jag har länge dragits med ett halvtastigt självfötroende och tänkte att en boudoirsession kunde hjälpa mig att se på mig själv på ett annat sätt och wow vilken boost detta var. Jag är så sjukt nöjd, vilken fantastisk fotograf att jobba med

Sofia

Att göra en boudoirsession hos Niclas var en av de roligaste upplevelserna jag varit med om. Nervoisteten var obefintlig och allt kändes bara så sjukt avslappnat, trots att man stod avklädd framför en kamera. Det märks verkligen hur proffsig han är och vilken passion han har för yrket, så detta är något jag verkligen rekommenderar ALLA kvinnor att testa! Det är inget man kommer ångra, och självförtroendet fick sig en rejäl boost! Längtar till nästa gång då detta är något jag lätt kommer göra igen.

sofia 3.jpg

Stephanie

DSC04189.jpg

Niclas är en riktigt duktig fotograf och han mig att känna mig bekväm direkt. Han var den första jag fotat hos första gången jag gjorde en boudoirsession, men all min nervositet släppte så fort jag klev in i studion. Han är väldigt proffsig och bilderna blev riktigt bra.

Josephine

Jag som är så obekväm med att stå framför kameran och vara seriös var så galet nervös men blev lign och trygg redan efter första bildern. Jag är riktigt nöjd med bilderna och kan varmt rekommendera Niclas! 

Josephine

Diana

Diana

När man fotar med Niclas så känner man sig avslappnad och bekväm! Hans sätt att vara får en att känna så. Han är väldigt professionell, snäll och uppmuntrande. Det var utanför min komfortzon att göra en boudoirfotografering men med Niclas känns det så effortless! Jag ville göra en boudoirsession för att utmana mig själv samt för att bevisa för mig själv att även om jag inte ser perfekt ut så är jag ändå snygg och sexig!

Emma

Det kändes verkligen nervöst att stå framför kameran men det släppt verkligen direkt. Kändes naturligt på något sätt även om det kändes ovant att se sig själv på bilderna. 
jag är supernöjd och det var en riktig wow-upplevelse att få se sig själv på detta sättet. Kan varmt rekommendera alla att göra en boudoirsessoin. 

Det var verkligen riktigt kul och en enorm boost för självkänslan.

Jag kan inte sluta kolla på bilderna :D

Emma

Hanna

IMG_0008_Facetune_24-06-2020-17-53-29.jp

Innan vi hade börjat var jag så nervös att jag ville spy. Men redan efter första bilden släppte nervositeten och jag hade jättekul! Proffsigt bemötande och en jätterolig upplevelse!

Sandra

Inför var jag lite nervös då jag aldrig gjort något liknande men jag var minst lika förväntansfull. Under session fick Niclas mig att känna mig väldigt bekväm och självsäker.  Niclas var väldigt professionell och såg hela tiden till mina behov och önskemål! 
När jag efteråt fick se bilderna fick jag en riktig självförtroendeboost, bilderna blev toppen och det var precis vad jag önskat mig.

Tack igen!

Sandra - 2020-05-1000008_1.jpg
bottom of page