Vanliga frågor innan en boudoirsession

Frågorna innan en session kan vara många, här kan du läsa svaren på några av de vanligaste. Har du frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till oss.

Vad ska jag ha på mig?

Detta är frågan alla frågar och svaret är ganska simpelt, de du känner du vacker i. En body, en förstor tröja, en morgonrock, eller en tröja du brukar sova i, ja du fattar. Många tar till vackra underkläder och många väljer att göra det naket. Under en session hinner man oftast med 3-4 olika "outfits" och ja, naket räknas som en outfit.

Använder du Photoshop?

Jag jobbar med att skapa så mycket som går i studion rakt in i kameran och jobbar med minimal retush. Lättare ändringar ordnas självklart men i det stora hela så rörs bilderna så lite som möjligt.

Tjejerna på din sida ser ut som modeller, är detta verkligen något jag kan göra?

Först, Tack! Ingen av bilderna är på profisionella modeller. Vissa har fotats tidigare men de allra flesta är "förstagångare". Att arbeta med kvinnor som aldrig stått framför en kamera, speciellt inte på detta sättet, är som en blank målarduk. TIllsammans kan vi skapa en fantastisk tavla.

Får jag ta med mig någon?

I vissa tillfällen är din bästa vän precis den säkerhet du behöver för att kunna börja en session. Allt jag begär är att ditt sällskap inte "ska hjälpa till" under sessionen.

Vart tas bilderna?

Min studio har jag i Göteborg, Björkekärr och där tas de flesta av mina bilder Vill du boka en session hemma hos dig eller på ett hotelrum så är det inga problem. Resekostnader och avgift för rummet tillkommer.

Kommer mina bilder finnas här på hemsidan?

När du bokar en session så är det du och bara du som har tillgång till bilderna (utöver mig då förstås). Det är bara du som får rätten att köpa bilderna och bestämmer helt.

Åh, detta hade vart så kul. Ska bara gå ner lite i vikt först

Detta hör jag oftare och oftare. Och allt det betyder är att du inte tycker att du är tillräckligt fin för göra kunna göra sånna här vackra bilder. Och det är precis tvärt om. Boka en session och låt mig visa dig hur vacker du är, och hur fel din spegel har.

Åh, detta hade vart så kul. Jag ska bara få lite bättre självförtroende först

Boudoir är en stil som är gjord för att ge dig det självfötroende du förtjänar. Att visa dig att du är vacker precis som du är. Ett sätt att hylla det kvinnliga.