top of page

Vad är boudoir?

Boudoir kommer från franskan och betyder "en kvinnas privata plats". 

Inom fotografins värld referar detta till bilder tagna i en vacker och sensuell miljö. Bilderna skapas för att ta fram och visa att alla kvinnor är vackra precis som det är. 

Bilderna tas ofta i vackrare underkläder eller ibland helt naket.  

IMG_0008_Facetune_24-06-2020-17-53-44.jp

Varför Boudoir?

Sandra - 2020-05-1000008_1.jpg

Självförtroendeboost

Om du tror att du inte har självfötroendet att göra en boudoirsession, borde du göra en boudoirsession. Boudoir är utanför mångas komfortzon och det är just utanför denna zonen man växer och ser på sig själv i nytt ljus och vinklar (bokstavligt talat). Som en bonus får man bilder att ta med hem och bara känna vilken stärkande upplevelse det var.

Se på dig själv från en helt annat vinkel

Många gillar idag inte det man ser i spegeln. Tyvärr är det så samhället har vinklat oss. En boudoirsession kan få dig att se på dig själv med ett annat ljus, andra vinklar och se hur andra ser dig. En chans att visa hur vacker du verkligen är.

Unikt sätt att skämma bort dig

Att skämma bort sig själv, vare sig det är att köpa lite nya fina kläder, få håret fixat hos en duktig frisör eller få naglarna fina bara för att så är känslan man får när man går därfifrån fantastisk. Även om ingen annan ser eller vet det så syns det på dig, på ditt sätt att må. 

Boudoir är ämnat att ge dig samma effekt men med ännu mer impact. Känslan sitter i länge och om du köper ett album kan gå tillbaka i tiden och hela tiden hämta den känslan igen och igen. 

Det är jätteroligt

Upplevelsen är den största delen av en boudoirsession. Och jag lovar att du kommer ha roligt under tiden. Nervös är dem flesta inför och en bit in i session, men efter en stund brukar det släppa. När du fått se en de första bilderna så kommer självförtroendet och du kommer ha en upplevelse du aldrig glömmer.

Watermarked(2019-06-17-1818)_edited.jpg
bottom of page